[O1] Problem z elektryką

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • James0029
    Classic
    S_OCP Member
    • 2008
    • 7

[O1] Problem z elektryką

niby nic wielkiego a jednak chodzi i to calkiem fajnie . z tego co wiem jest to 1.8 20v z dołożona m.in.turbinką k03s i całkiem miło zestrojne.
    sporo o tym autku jest na forum seat.racing.
    autko użytkownika Toldi.

w sumie u mnie były 3 os. na pokładzie i ciągle kurduplasty SMIC który w te upały :? ..no niestety.
    Octavia Kombi Elegance, 1.9 TDI
  • kingor
    Classic
    • 2007
    • 21

[O1] Problem z elektryką

Mam problem z elektryką w Octavi I z 1999 roku.

Po pierwsze:
    Prędkościomierz, obrotomierz i wskaźniki działają kiedy chcą. Czasem po uruchomieniu pojazdu pochodzą chwilkę i wszystkie opadają i odmawiają dalszej współpracy. A czasem działają normalnie.

Po drugie:
    Centralny zamek w ogóle nie działa. Otwieram autko tylko z kluczyka, resztę drzwi tylko od wewnątrz. Dodatkowo nie działa ani troszkę centralny z pilota. Pojazd nie reaguje na pilota w ogóle. Dodatkowo napiszę, że zamki w samochodzie były wymieniane.

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

kingor, ad 1 zimne luty
      ad 2 podjedź na spota sprawdzimy za pomocą vaga co sie dzieje bo inaczej to wróżenie z fusów bezpieczniki nie poprzepalane
      najbliższy spot we czwartek w krakowie info w strefie klubu

Komentarz

• kingor
        Classic
        • 2007
        • 21

Spoko luty sobie popoprawiam. Pewnie rzeczywiście coś nie styka. Co do spota to teraz w czwartek nie pojawię się na pewno... Oblewamy coś tam. A wiadomo, trzeba miec priorytety Pozdro.

Komentarz

• djczas
          RS
          • 2005
          • 9612

jakby co to za dwa tygodnie na śląsku jak ten czwartek nie pasuje

Komentarz

Pracuję...